Blinken comemorează eşuarea puciului Tiananmen (1989), o tentativă occidentală de destabilizare a Chinei, si dă SUA ca “exemplu” de drepturile omului

Secretarul de stat american Antony Blinken, mare preot al diplomatiei Globalismului, a comemorat, joi, in mod ipocrit si instigator, infrangerea ferma si decisiva de catre Natiocratia Chineza a puciului occidental antichinez “Tiananmen”. Numele puciului este al Pietei Tiananmen, de unde in 1989 s-a incercat un asalt de destabilizare a statalitatii Chinei.

“Statele Unite vor continua să stea alături de poporul chinez care cere guvernului său respectarea drepturilor universale ale omului”, a vocalizat ascutit Blinken un fake news grosolan. Acest propagandist antichinez este un dusman inversunat al poporului chinez, pe care il vrea sclav al Globalistilor. SUA, pe care implicit o da ca exemplu, nu au nimic de-a face cu drepturile omului, asa cum nu are niciun regim colonial. In dulapurile Globalistilor de la Casa Alba se afla scheletele genocidurilor american si amerindian.

“Aducem un omagiu sacrificiului celor care au fost ucişi în urmă cu 32 de ani, precum şi curajoşilor militanţi care îşi continuă eforturile şi astăzi în faţa represiunii continue a guvernului” de la Beijing, a mai sacadat tartorul mincinosilor si inselatorilor Lumii. El a mai facut o legatura ireala, ca intre limbajul de lemn si petele din soare, sustinand că vede “un ecou” al manifestaţiilor din Tiananmen în fosta colonie globalista Hong Kong. Antony Blinken s-a straduit, fara succes, sa lanseze perdele de cuvinte peste o incontestabila confirmare istorica a justetei reprimarii puciului Tiananmen. Daca tentativa occidentala de destabilizare si subjugare a Chinei nu ar fi esuat, azi China nu ar fi prima sau a doua putere mondiala, iar secolul XXI nu ar fi un Secol Asiatic. E un adevar istoric pe care il vede toata Lumea, numai SUA nu vor sa-l vada. E cert ca un deznodamant Tiananmen diferit ar fi oprit ascensiunea Chinei si a Asiei. Cu cea mai mare populatie din Lume, China are o nevoie imperioasa de o carmuire natiocrata si unitara, doar in acest fel poate reveni la stralucirea pe care i-au dat-o marii imparatii chinezi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: