În a doua jumătate a secolului XX: Niciodată atât de puţini nu au făcut atât de mult pentru atât de mulţi

Hrusciov si Dej la vanatoare de ursi, in Romania https://adriannastase.ro/2021/07/22/este-psd-in-buzunarul-lui-agent-green/

Am tot respectul si totala recunostinta fata de liderii sovietic Nichita Sergheevici Hrusciov si roman Gheorghe Gheorghiu Dej, din fotografia de epoca atasata, facuta la o vanatoare de ursi in Romania. Ce vremuri eroice, in care cele doua personalitati politice au facut istorie! Ei au aratat lumii la ce forte colosale acced natiunile cand acestea devin integral stapane pe destinele proprii si resursele tarilor lor. Au fost oamenii vremurilor lor, care au fost extrem de complicate si de pline de riscuri existentiale. Inaintasii lor ideologici comuni au dezvaluit puterile transformatoare magnifice ale electrificarii, industrializarii, constructiilor civile si alfabetizarii, fara de care am fi ramas in bezna la propriu, eminamente agrari, in bordeie si analfabeti nefunctionali.

Fara pumnul de otel al revolutiei, nimic din creatiile nationale ulterioare, fara precedent in istoria neamului romanesc, nu ar fi fost posibil. Revolutia de resocializare a puterii si de renationalizare a avutiei nationale a fost un act de necesitate exceptionala intr-o situatie exceptionala, provocata de genocidele si dezastrele savarsite de cele doua razboaie mondiale, planificate si finantate de Globalisti. Cu toate greselile mari sau mici, inevitabile unui proces social-politic de stopare a raului si de inscriere pe calea binelui, beneficiile au depasit cu mult costurile. Asa cum se intampla, acum, in tentativele de a opri pandemia, cu vaccinuri experimentale anticoronavirus. Sa ne pastram vechile castiguri strategice si sa le sporim necontenit cu altele noi. Astfel onoram memoria si sacrificiile liderilor nationali patrioti si ale generatiilor trecute. Sa iesim din capcana demonizarilor in care am fost prinsi de Globalisti. Despre conducatorii si guvernele romanilor din vremea razboiului rece se poate spune ca niciodata atat de putini nu au facut atat de mult pentru atat de multi.

Ii criticam cu ipocrizie, dar de mostenirile lor, de dezvoltare economico-sociala, profitam si astazi, iar fara acele baze de deschidere am fi fost unele din cele mai injosite si spoliate colonii ale occidentului, neconstiente de uriasele lor forte intrinsece si fara luminile orbitoare ale propriilor exemple, ca se poate si altfel, in sensul binelui general.

Lasă un comentariu