Papa identifică Antisemitismul cu Antiglobalismul?!

Sursa: https://www.agerpres.ro/mondorama/2021/09/12/antisemitismul-in-europa-este-un-fitil-care-trebuie-stins-a-spus-papa-francisc-la-budapesta–778070

Papa Francisc a început, duminică, o vizită în Europa Centrală, cu o primă oprire in capitala Ungariei. La Budapesta, la o întâlnire cu reprezentanţi ai confesiunilor Creştine şi ai comunităţilor Evreieşti din Ungaria, Suveranul Pontif a confundat Antisemitismul cu Antiglobalismul.

Despre Antisemitism, pe care l-a comparat cu o “amenintare”, Papa Francisc a spus ca acestacirculă încă în Europa şi în alte părţi” ale Lumii. Evreii chiar excedeaza, ca Antisemitismul este in crestere. Dar aceasta crestere pretinsa “Antisemita” este in realitate Antiglobalista.

Globalismul este insasi nucleul doctrinar si ideologic al Iudaismului, religia Evreilor, care derapeaza inacceptabil in politica ultrarasista, prin tezele sale autocaracterizante drept “popor ales” si scopul sau final de a stapani toate celelalte  rase si neamuri, pe care le considera inferioare.

Dovezi multiple si incontestabile privind legatura istorica indisolubila si inconfundabila dintre Iudaism si Globalism sunt razboaiele de expansiune si crimele teroriste, mijloace barbare prin care Globalistii vor sa-si atinga scopul final: un guvern mondial evreiesc. Scopul scuza mijloacele, dar si mijloacele compromit scopul, ideologia acestuia si pe autori.

Antiglobalismul este reactia legitima, de drept international, de aparare a Natiunilor si a Suveranismului. El apara libertatea si vointa Natiunilor si a Statelor lor, intr-o ordine mondiala democrata, fara unipolarismul si unilateralismul Globalistilor. In noile conditii, Antiglobalismul este central si procesual, fiind continutul social-politic major al secolului XXI. In contrast, Antisemitismul este ceva diferit, devenit marginal, episodic si rezidual. Abordarea lui inchistata in al doilea razboi mondial nu mai este viabila. Exista insa si un risc de „posteritate”, ca prin neabandonarea oficiala, efectiva si definitiva a Globalismului, ideologia originara a sectei  si adeptii sai sa fie clasati de partea rea a istoriei.      

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: