Unui bocitor de profesie, jeluitor la mormânt străin

O scriere cumplit de dezgustatoare, prin intriga viermanoasa si falsul patetism. Nereprezentativitatea si prefacatoria lui Vladimir Tismaneanu il fac pe acesta total nerecomandabil pentru a deplange suferintele si moartea monseniorului Ghika, provocate de comunistii anticrestini si antiromani.

E ca o bocitoare de profesie, platita sa planga la un mormant strain. Impietatea acestei respingatoare jeluiri mimate, care nu vine dintr-o inima sincera, ci dintr-o inselaciune inrobitoare, nu face decat sa maculeze sfintenia crestina si patriotica a celui care a fost prinț, diplomat, scriitor, om de caritate, preot catolic român (biritual: latin și bizantin).

Torturarea si uciderea in inchisoare, in 1954, a prelatului Vladimir Ghika au fost o parte din “opera” antinationala a comunistilor venetici, neromani si necrestini, apartinand diasporei globaliste care in 1917 a adus comunismul in Rusia.

In Romania, comunismul antinational, instaurat dupa insurectia din anul 1944, a avut ca lider pe evreica Ana Pauker (Hana Rabinsohn), vicepremier și ministru de externe între 1947-1952, careia sustinatorii politico-ideologici de la revista americana TIME i-au facut o propaganda emblematica – usor de inteles prin legaturile care-i uneau, inacceptabila insa pentru un asa personaj criminal -, publicandu-i pe coperta sa fotografia, cu incentive title “For an old battle-ax, a new edge” („Pentru o veche secure, un nou ascuțiș”).

Evreica Ana Pauker a fost exclusa din PCR (PMR), ca agent strain, in 1954, anul in care ciracii paukeristi – pe care ii infiltrase adanc in politica si administratie si care aveau sa supravietuiasca mult timp in pozitii de influenta si decizie, cel putin pana la marele lor jaf din 1959 la Banca Națională – l-au omorat in detentie pe monseniorul Ghika. Marele prelat s-ar rasuci in mormant sa afle cine il “jeleste” fatarnic si i-ar respinge cu indignare tentativa obscena de control mental.

https://www.contributors.ro/monseniorul-ghika-si-veritabila-sfintenie/

          

Monseniorul Vladimir Ghika (25 decembrie 1873, Constantinopol, Imperiul Otoman-16 iunie 1954, Jilava)
Fericitul Vladimir Ghika
Vladimir Ghika poartă drapelul cu ecusonul Preasfintei Inimi a lui Isus din România, Paray-le-Monial, Saône-et-Loire, Franța (27 martie 1917)
Statuia Fericitului Vladimir Ghika – „Sacré Coeur” din București

https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Ghika

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: