Lumea să nu mai fie ostatica „antisemitismului”: Globaliștii trebuie denărăviți și înțărcați, să nu mai sugă la țâța holocaustului, cu boturile de prădători

Fragmentarium Politic / Ideas.ro / martie 27, 2024

Propagandistul globalist Steven Spielberg vorbind la o ceremonie care marchează cea de-a 30-a aniversare a Fundației USC Shoah de la Universitatea din California de Sud. Fotografie: USC/Sean Dube/PA

Globalistii s-au invatat extrem de prost si absolut inacceptabil sa suga parazitar la  țâța „antisemitismului”, cu boturi de pradatori. Nu exista „antisemitism”, ci condamnari si denuntari globale la adresa crimelor evreilor impotriva umanitatii si a jafurilor lor din avutiile natiunilor. Razboaiele din Palestina si Ucraina, de colonizare a pamanturilor arabe si slave, sunt emblematice si o stigma pentru globalisti. Globalistilor care-si dau ochii peste cap si tipa isterici „Antisemitism!”, cand sunt condamnati, denuntati si criticati pentru victimile si distrugerile pe care le fac in lume, sa li se puna in fata oglinda crimelor lor: peste 40 de milioane morti in razboaiele globaliste, incepand cu 1945 pana in 2024!

Este total inadmisibil ca Lumea sa fie sine die ostatica propagandei globaliste a Holocaustului, excesive, profitoare si desuete, pentru ce s-a intamplat in urma cu aproape 80 de ani. Este o victimizare gretoasa de tip agitprop, in conditiile in care atrocitatile si distrugerile savarsite de globalisti dupa al doilea razboi mondial au valori imense, incomparabile cu cele pe care evreii pretind ca le-au fost provocate lor insisi. Si apoi, Holocaustul a fost cativa ani si in vreme de razboi, pe cand atrocitatile si jafurile evreiesti postbelice sunt in lant de multe decenii si in timp de pace mondiala. Pana la urma, Holocaustul a fost o problema interna a evreilor, Hitler a fost unul de-al lor, dupa cum au demonstrat cercetarile genealogice, deci ar trebui sa fie o problema bilaterala Evrei-Hitler. Si inca ceva esential, la nivel de cauze si efecte. Daca evreii de pana la Holocaust au facut aceleasi nelegiuiri pe care continua sa le faca post-factum, cum este acum Atrocitasul sau Holoatrocitasul pe care Israel il faptuieste impotriva poporului palestinian, atunci Holocaustul a fost o pedeapsa care le-a fost data de Dumnezeu, spre indreptare.

Este dezgustator si insuportabil sa vezi cum, pe fondul tragic al genocidului din Palestina, evreii reincalzesc ciorba alterata a antisemitismului si Holocaustului. Acesti non-umani chiar nu au niciun pic de bun simt, de empatie si compasiune pentru barbariile pe care le fac impotriva palestinienilor. Evreii dau pe dinafara de cruzime si tupeu, vor sa arate ca niste stapani, ca ei fac ce vor altora si ca nu patesc nimic, ca nimeni nu-i poate opri sa comita raul pe care il doresc. In Gaza au ucis peste 32.000 de palestinieni, majoritatea copii si femei, in primele cinci luni de razboi. Chiar si dupa rezolutia ONU privind incetarea imediata a focului in Gaza, Israel a bombardat salbatic sudul Fasiei Gaza, in noaptea de marti spre miercuri. Evreii vor exterminarea prin razboi si infometare, depopularea Palestinei de arabi. Este reprobabil ca Steven Spielberg, o figura evreiasca proeminenta de la Hollywood, nu condamna Atrocitasul Israelului in Palestina si nu cere incetarea imediata si definitiva a actelor de razboi genocidare ale evreilor impotriva palestinienilor. El pur si simplu se inscrie in corul ipocrit al celor care califica drept „antisemitism” condamnarile si denunturile din partea umanitatii la adresa crimelor si jafurilor evreilor in toata lumea. Spielberg si-a tinut tiradele, in stil filmic specific hollywoodian si în nota inconfundabila de politica globalista, într-un discurs la aniversarea a 30 de ani de la înființarea Fundației USC Shoah. Actorul activist pro-globalism si-a modelat propagandistic discursul pe dreptul de a fi evreu si de a fi diferit, sub care se ascunde „dreptul” la crime si jafuri globale, de nimeni stingherit, ceea ce este definitia rasista a iudeo-globalismului, de stapani globali. Ei bine, daca sub aceasta pojghita se ascunde nelegiuirea care vrea sa domneasca si sa nu fie pedepsita de umanitate – pentru ca numai într-o sclavie globala stapanii nu dau socoteala -, ea trebuie rupta. Acest ambalaj sau aceasta identitate contrafacuta trebuie desfacuta si aratata lumii abominatia pe care o ascunde. Non-oamenii nu au nationalitate si religie, cei care isi aroga „dreptul” de a ucide si jefui, vrand sa fie impunitivi, au in mod clar identitatea de ucigasi si talhari.

Lasă un comentariu