„Lecție de diplomație” sau eclipsă de umanitate?

Fragmentarium Politic / Ideas.ro / martie 28, 2024

 

Citesc cu indignare, pe Contributors.ro, despre o asa-zisa „Lectie de diplomatie”. Autorul, incapabil de a avea pareri critice impotriva crimele de razboi si de a dezvolta o idee pro-umanitara, a preluat integral articolul altcuiva, care vadeste o eclipsa totala de umanitate in privinta razboiului genocidar al Israelului in Palestina, in Gaza si in Cisiordania.

Jean-Jacques Askenasy, el este textierul falsului laudatium, republica in cheie propagandistica articolul „Înainte de a te alătura corului războiului din Gaza, fă-ți temele sau vezi-ți de treaba ta”, scris de evreul Radu Ioanid, ajuns ambasador al Romaniei in Israel. Insusi faptul ca Askenasy denumeste articolul lui Ioanid drept o „lectie de diplomatie” este omagial pentru intunericul crimelor de razboi evreiesti.

Globalistii cred, asemenea celor doi, ca uciderea bestiala de catre Israel in Fasia Gaza a peste 32.000 de palestinieni, majoritatea copii, femei si bolnavi, si ranirea a altor 74.500 de civili, in doar cinci luni de razboi, nu ar fi „treaba” umanitatii. Evreii considera halucinant ca umanitatea nu trebuie sa fie preocupata de barbariile evreiesti, de distrugere a infrastructurii civile, rezidentiale, de alimentatie cu hrana si apa, de scoli, spitale, moschei etc, pentru a le provoca un rau existential palestinienilor.

Evreii vor in mod ticalos ca umanitatea sa fie muta, oarba si indiferenta, lipsita de esenta sa de empatie si compasiune la suferintele si nedreptatile provocate de Israel in Palestina. Ei tipa de li se bulbuca ochii ca „nu este treaba” umanitatii aruncarea in aer de catre Tzahal a cladirii parlamentului din Gaza, pentru a ucide democratia, si distrugerea cladirii agentiilor de presa AP si AFP, pentru a impiedica raspandirea mediatica a adevarului despre atrocitatile lor. Evreii uita sau ignora ca umanitatea a condamnat, denuntat si pedepsit pe cei vinovati de Holocaust, fapt pe care ei l-au aplaudat, „da, aceasta este treaba umanitatii”, de a lua atitudine si de a sanctiona. Ei uita ca au impulsionat si generalizat indignarea, ca i-au culpabilizat pana in panzele albe chiar si pe cei care nu au putut sa se impotriveasca Holocaustului sau sa-l denunte, fiind sub coercitia si amenintarea hitleristilor.

De ce ar fi altfel acum, fata de Atrocitasul/Holoatrocitasul comis de Israel impotriva poporului palestinian? Indignarea, condamnarea, denuntarea si sanctionarea atrocitatilor israeliene din Palestina este treaba fiecarei fiinte umane, a intregii umanitati. Scopul indignarii este rezistenta, de aceea celor doi opaci loviti de eclipsa de umanitate le recomand cartea manifest „Indignati-va!”, scrisa de evreul Stephane Hessel, la 90 de ani, in 2010. Asadar nu lectie de diplomatie pro-genocid, ci „Indignati-va!” impotriva genocidului si pentru a impune imediat pacea si independenta Palestinei.

Lecție de diplomație

Lasă un comentariu