ISW, propaganda neagra, letala pentru Ucraina: Tezele toxice ale „victoriei”, razboiului „prelungit” si intinderii tentaculelor spre PIB-urile „aliatilor”

Fragmentarium Politic / Ideas.ro / martie 29, 2024

Propaganda americana privind Ucraina prin natura ei este tendentioasa, denatureaza realitatea, este ostila adevarului. Entitatea din Statele Unite, de manipulare „stiintifica”, inselator numita „Institutul pentru Studiul Războiului” (ISW) este o sursa de propaganda neagra, letala pentru Ucraina.

ISW a reluat propaganda potrivit careia „victoria Kievului este posibilă” și, mai ales,” în interesul Occidentului”, adica al SUA, of course, printr-un razboi „prelungit”. Aceasta propaganda sfideaza noile realitati de pe teren ale razboiului din Ucraina, in care Rusia are initiativa strategica, este in ofensiva si pregateste asaltul final. Absurditatea ca Ucraina poate „invinge” Rusia si teoretizarea razboiului „prelungit” nu fac decat sa apropie in mod galopant sfarsitul nazistilor.

Ca o comparatie plastica, se poate spune ca SUA „sacrifica carnea” Ucrainei, respectiv populatia si resursa militara ale Ucrainei, „pentru a salva oasele” de ros ale americanilor, adica interesele coloniale ale SUA pe pamanturile slavilor rasariteni  kievorusi. Dar ISW mai face inca un pas gregar, propune ca SUA sa-si intinda tentaculele spre PIB-urile europenilor, pe care sa le foloseasca in razboiul „prelungit” din Ucraina. SUA considera in mod inacceptabil ca poate dispune de resursele „aliatilor”, ca fiind ale globalistilor.

 

Referinte:

https://www.hotnews.ro/stiri-international-27012014-analiza-unui-think-tank-american-rusia-nu-poate-invinge-ucraina-probabil-pierde-razboiul-dar-numai-daca-occidentul-combate-singura-strategie-succes-kremlinului.htm

Cateva cuvinde despre „Institutul Pentru Studierea Razboiului”, de unde ia lumina presa din vest, inclusiv cea din Romania

Lasă un comentariu