Cum se depozitioneaza Donald Trump in alegeri: MAGA isi compune un profil terifiant, de „Hitler”

Fragmentarium Politic / Ideas.ro / mai 22, 2024

Donald Trump si Truth SocialFoto: Adrien Fillon / AFP / Profimedia

Controlorii campaniei electorale din SUA, in care succesorul la Casa Alba este prestabilit, incep sa faca manevre de deschidere pentru alesul dinastiei globaliste.

Indiciile bipartizane releva depozitionarea candidatului Donald Trump. Consecinta implicita este prepozitionarea presedintelui prestabilit. Inca nu este clar daca Joe Biden va avea al doilea manadat sau daca depozitionarea lui Trump va fi o descalificare inainte de urne, deschizand calea coechipierei sale Nikki Haley. Cert este ca Biden va fi pe listele alegerilor din 5 noiembrie. Cine va fi in final contracandidatul lui Biden ramane de vazut.

Preparatorii si implementorii campaniei electorale au inceput sa apese pe aceleratia depozitionarii lui Trump. Obiectivul scenaristilor, deopotriva si al actorului, este ca Trump sa fie asimilat in mentalul electoral cu Hitler.

Intr-un videoclip de campanie al lui Trump, postat pe Truth Social, rețeaua candidatului republican, se face referire la un „Reich unificat”, un termen care il evoca pe Hitler. Inregistrarea video a atras critici vehemente din partea taberei lui Biden. Videoclipul a fost retras dupa 19 ore, in timp ce creatorii de atmosfera isi dau ochii peste cap si se intreaba ce se va intampla daca Trump ajunge la Casa Alba.

Intr-un rol electoral anterior, Trump afirmase stupefiant ca „Hitler a facut si lucruri bune”. Este evident ca Trump nu face campanie pentru sine, el este agentul de campanie al celui sau a celei care va fi viitorul presedinte al SUA.

Referinte: https://www.hotnews.ro/stiri-international-27152236-video-care-face-referire-reich-unificat-eliminat-intarziere-cont-lui-trump.htm

Lasă un comentariu