Netanyahu, in intunericul tiraniei si minciunii: Recunoasterea independentei si statalitatii Palestinei este un premiu pentru lumina, libertate si adevar

Fragmentarium Politic / Ideas.ro / mai 23, 2024

Evreul tiran geopolitic Benjamin NetanyahuFoto: JINI / Xinhua News / Profimedia

Premierul israelian Benjamin Netanyahu continua sa traiasca in intunericul minciunii si al sclaviei, in care invadatorul si inrobitorul Israel tine poporul palestinian si Palestina.

El a afirmat că anunțul simultan făcut de Irlanda, Norvegia și Spania privind intenția lor de a recunoaște Palestina ca stat reprezintă „un premiu pentru terorism”, adăugând că Israelul rămâne hotărât să câștige războiul în Fasia Gaza.

Benjamin Netanyahu se insala fundamental si incearca sa-si impuna fake-urile sale monstruoase Lumii. Razboiul intunecat si inrobitor din Fasia Gaza este un razboi unilateral si inacceptabil impotriva luminii si libertatii. Recunoasterea independentei si statalitatii Palestinei este un premiu pentru lumina si libertate, acordat de comunitatea internationala. Exista o vointa globala de maxima urgenta a natiunilor unite privind libertatea, independenta si statalitatea Palestinei.

Referinte: https://www.hotnews.ro/stiri-international-27154923-netanyahu-reactioneaza-dur-fata-recunoasterea-palestinei-catre-trei-state-europene-premiu-pentru-terorism.htm

Lasă un comentariu