Al patrulea ochi este orb

Prim-ministrul australian acuza drept „scandaloasa” o postare pe Twitter a unui înalt reprezentant chinez, in care acesta a condamnat crimele de razboi ale Australiei in Afganistan

Din cei “cinci ochi” ai Globalismului – Five Eyes: SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelanda – al patrulea este orb. Premierul australian Scott Morrison nu vede reactia punitiva de indignare globala care tintuieste Australia, care a fost starnita de cererea sa nerusinata adresata Chinei. Impertinentul prim-ministru globalismizat a pretins Chinei sa-si ceara “scuze” in mod “oficial” pentru ca a condamnat politic si simbolic crimele de razboi comise de soldatii australieni in Afganistan.

www.armytimes.com/resizer/Aj_A8yXqBc6wGvsRgDd8P...

Alianta „Five Eyes”: SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelanda

Purtatorul de cuvant al Ministerului de Extere chinez Zhao Lijian a exprimat pe Twitter, printr-o imagine simbolica si un text politic, condamnarea ferma a crimelor de razboi ale Australiei in Afganistan. Imaginea reprezinta un barbat in uniforma militara de soldat australian care tine un cutit plin de sange la gatul unui copil afgan. Tweet-ul a fost insotit cu un text în care inaltul reprezentant chinez s-a declarat “şocat de uciderea civililor şi prizonierilor afgani savarsita de soldaţii australieni”. “Condamnăm cu tărie astfel de fapte şi cerem ca ei să fie traşi la răspundere”, a adăugat el.

Imaginea articolului Australia a recunoscut că soldaţii săi au ucis 39 de civili afgani. ”Noii membri ai patrulei au fost obligaţi să împuşte un prizonier pentru a efectua prima lor crimă”

Australia a recunoscut ca soldatii sai au ucis 39 de civili afgani. „Noii membri ai patrulei au fost obligati sa impuste un prizonier pentru a efectua prima lor crima”

Morrison a numit tweet-ul, ce provenea dintr-un cont oficial al guvernului chinez, drept o “insultă scandaloasă şi dezgustătoare” împotriva forţelor armate australiene şi a cerut reţelei sociale Twitter să îl şteargă. “Este scandalos şi nu poate fi justificat pe nicio bază. Guvernului chinez ar trebui să-i fie ruşine de această postare”, a declarat Scott Morrison despre tweet-ul ce a atras mii de reacţii în câteva ore. El a incercat fara succes sa foloseasca vechea tactica, care de mult timp a fost decodificata si nu mai da niciun rezultat, prin care Globalismul isi ascunde crimele inapoia acuzarii altora de comiterea lor, precum ucigasii care striga ucigasii! si hotii care striga hotii! Dar manipularea cu tupeu a opiniei publice de catre Scott Morrison nu a tinut. “Denuntul” sau “condamnarea” pe care o profereaza cu obraznicie nu are niciun fundament. Crimele de razboi australiene in randul civililor afgani exista. Cel putin 39 de cazuri sunt probate. Dumnezeu stie cate inca nu au fost dovedite. Aceasta este “baza” a carei „lipsa” o invoca Morrison. Lui sa-i fie “rusine”, pentru ca devine un autor moral sau sustinator al crimelor de razboi, vrand ca peste ele sa se treaca foarte usor, ca si cand n-ar exista. In reactiile de incriminare de pe retelele sociale, antiaustraliene si antiglobaliste, crimele de razboi australiene impotriva afganilor sunt comparate cu crimele teroriste de la Christchurch ale australianului Brenton Tarrant impotriva musulmanilor, iar premierul australian este catalogat necrutator cu “numele” de Scott-Brenton Morrison-Tarrant.

Brenton Tarrant faces New Zealand mosque attack victims as sentence hearing  begins - The Washington Post

Australianul Brenton Tarrant, teroristul care a omorat 49 de musulmani si a ranit alti 20, la Christchurch, Noua Zeelanda, in 2019

Lasă un comentariu