Secta rasist-globalista s-a jucat inca o data de-a democratia: Modelarea alegerilor il va readuce la putere pe criminalul genocidar Benjamin Netanyahu

Foto: Arogantul onctuos Benjamin Netanyahu, regele tiran al Israelului/ Yonatan Sindel / AFP / Profimedia Images

Evreii din Palestina s-au jucat iar de-a democratia, manarind alegerile pentru a-l readuce la guvernare pe ultrarasistul genocidar Benjamin Netanyahu, care 12 ani a fost premier.

Alegerile de marţi din Israel au dat castigatoare o coalitie asa zisa cea mai de dreapta din istoria Israelului. Evreii nu sunt insa nici de stanga, nici de dreapta, ei au inventat aceasata dihotomie pentru a-i dezbina si manipula pe ne-evrei.

Acum, Israelul doar speculeaza ascensiunea viguroasa si de lunga durata a dreptei, in urma decaderii istorice a stangii, dupa ce a fost grav compromisa, poate iremediabil, de catre progresistii (neomarxisti) din Statele Unite ale Americii (SUA), condusi de seful Casei Albe, Joe Biden, iar Netanyahu vrea sa ocupe un loc in fata pe scena „dreptei” israelite.

Alegerile legislative i-au oferit victoria lui Benjamin Netanyahu datorită unei alianțe cu partidele religioase și de extremă dreapta. Astfel, panza laicitatii care a acoperit Israelul a fost sfasiata, dand la iveala chipul dintotdeauna al Israelului, de stat teocrat, condus de tagma rabinilor, care ii indoctrineaza rasist si milenarist pe evrei, potrivit doctrinei politico-religioase a iudaismului, un opiu pentru popor.  

Este de asteptat ca revenirea la putere a dictatorului genocidar Benjamin Netanyahu sa escaladeze violentele sangeroase impotriva poporului palestinian, care a fost deposedat de cea mai mare parte de pamanturile sale istorice si samavolnic apartheidizat de catre iudei. Liderul sectei iudeo-statale, Benjamin Netanyahu, se opune programatic ideii unui stat palestinian, sabotand orice demers in acest sens. Crimele nazisioniste au irupt chiar miercuri, soldatii nazisionisti împuşcand mortal un patriot palestinian, suspectat de un atac cu autovehicul la un punct de control. Joi, alti patru palestinieni, dintre care doi din rezistenta antinazisionista, au fost uciși de nazistii evrei în Cisiordania și in Ierusalim. Reversul acestei tiranii va fi o izolare internationala acentuata a Israelului nazisionist.

In imagine, soldati din unitatea de elita naziisraeliana Duvdevan (un nou SS)/ ABBAS MOMANI / AFP / Profimedia

Surse:

https://www.hotnews.ro/stiri-international-25882875-patru-palestinieni-inclusiv-atacator-ucisi-fortele-israeliene.htm

https://www.hotnews.ro/stiri-international-25880562-alegeri-israel-inseamna-revenirea-lui-benjamin-netanyahu-putere.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: