Twitter/Musk: Atentate la informatiile clasificate (spionaj) si libertatea de exprimare (cenzura)

De cand globalistul darwinist Elon Musk (SUA) a devenit proprietarul Twitter, tot mai multi politicieni si cetateni contesta si evita aceasta platforma de social media.

Cel mai nou caz al acestui fenomen in extindere este in Slovenia, unde partidul Mişcarea pentru Libertate, aflat la putere, renunţă la Twitter, pentru a proteja societatea si pe sine de ştirile false şi de discursurile motivate de ură.

„Dat fiind comportamentul şi anunţurile noului proprietar şi ale conducerii Twitter, ne putem aştepta ca aceasta să îşi deschidă şi mai mult porţile pentru comunicarea indecentă şi discursurile motivate de ură”, a transmis sâmbătă GS într-un comunicat, cu referire la recenta preluare a platformei de către miliardarul Elon Musk. Dar Twitter-Musk a inceput sa fie si un atentator la informatiile clasificate ale natiunilor si guvernelor (spionaj) si libertatea de exprimare a cetatenilor (cenzura). Elon Musk, care este si proprietarul retelei de sateliti StarLink pentru internet si spionaj, ofera inacceptabil ajutor info-militar razboiului globalisto-nazist din Ukraina, pentru dezbinarea si subjugarea rasei slavilor rasariteni, rusi, kievorusi si bielorusi, prin selectie rasiala (darwinism).

Sursa: https://www.agerpres.ro/politica-externa/2022/11/26/partidul-de-guvernamant-din-slovenia-renunta-la-twitter-invocand-stirile-false-si-discursurile-motivate-de-ura–1020563

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: