Pandemie de coronavirus si razboi informational: Globalismul, atacuri virale cu fake news impotriva Chinei. Expulzarea de ziaristi americani, o reactie chineza de sanogeneza. Studiu: Acces exclusiv al mass-mediei Natiunilor la acreditare si informare?

Reporters with various forms of „fake news” from an 1894 illustration by Frederick Burr Opper

Globalismul foloseste fake news ca pe niste virusi cu care ataca adevarul. El a recurs la acesti “virusi” ca munitie in razboiul informational privind epidemia coronavirus din China. Este a treia faza a agresiunii impotriva Natiunii Chineze, dupa razboaiele comercial si biologic. Scopul stirilor false americane despre atacul biologic asupra orasului chinez Wuhan este de a ascunde cauzele criminale, abate atentia pe piste false si detracta victima. Servind acest scop, “mass-media of fake news” ale Globalismului devin ele insele mijloace strategice ale inselarii si modelarii toxice a Natiunilor. Proasta lor reputatie de “a minti ca o gazeta americana”, ca slugi private ale unilateralismului, le pune la indoiala deontologia si le instraineaza de adevar si public. Nimeni nu poate servi la fel doi stapani, public si privat.

Asemanator se intampla si cu tipatorul ONG globalist Reporteri Fara Frontiere (Reporters Sans Frontieres, RSF). El isi ia tainul de la Globalism. Ca orice mica secta care il slujeste politic. Scopul si denumirea “Fara Frontiere” sunt cele mai dragi Globalismului. Ele sunt atribuite si altor trompete ONG in care sufla aceeasi voce, care da impresia de numeroase. Am vazut o data un clip cu aceasta inselatorie, de a crea aparenta de multime. O orchestra antrenanta se auzea din spatele unei cortine. Ritmul te subjuga, nu puteai sa-i rezisti. Cand cortina s-a ridicat, ce sa vezi!, in loc de mai multi muzicieni, doar unul singur! Un michiduta nadusea alergand sa cante aceeasi melodie la mai multe instrumente muzicale, de percutie, suflat, coarde, dand impresia de orchestra! Aparenta era aproape totala.

Virusii razboiului informational al Globalismului: Mass-media of fake news/ Expulzarea din China a12 jurnalisti de la trei ziare din SUA

Media si RSF sunt in cuplu ca de biela-manivela, prin care imping minciuna in fata. Insa ele isi fac din “corectitudinea” politica podiumul pe care premiaza si introneaza minciuna. Adica pe un fel de nisip, de pe care in postglobalism se va prabusi orice a fost construit pe el. RSF raspandeste fake news globaliste despre cauze si vinovatii privind epidemia de coronavirus. El dezinformeaza prin clasamente false si comunicate tendentioase privind libertatea presei si a internetului in China, pe care o defaimeaza, in asociere cu alte doua entitati globaliste si colportoare, Centrul John Hopkins si Fundatia Bill Gates, din SUA. Fondatorii Hopkins si Gates au ascendente globaliste, nutrite originar de rasismul biblic al poporului “suprematist”, in virtutea unui pretins “legamant” cu providenta. Invocat si de Hitler, e un indiciu definitoriu de otravire ideologica a tuturor, evrei si neamuri, in scop de Supraordonare Globalista.  “Libertatea” in Globalism este libertatea minciunii si a sclaviei, care au ca tinte Natiunile. Este “libertatea” plasarii interesului privat deasupra interesului public. E o tactica privata instigatoare, care vizeaza dislocarea presei si internetului de pe taramul intereselor Natiunilor si  aservirea lor Globalismului. Ea este deja mai mult decat un esec. E un razboi pierdut. Natiunile revin ireversibil in centrul epocii. Solidaritatea le face invincibile. Ele vor scrie istoria si ordinea viitoare.

Libertatea si independenta presei si internetului sunt libertatea si independenta Natiunilor fata de tentativele virale ale Globalismului de a le subjuga. Pretentia ideologica a Globalismului ca presa si internetul din colonia sa numita “SUA” ar fi “libere”, in timp ce presa si internetul Natiunilor independente ar fi lipsite de libertate, este de un ridicol absolut. Nici macar numele nu si-l merita. Amerigo a descoperit doar America de Sud. Pe criteriul descoperitorului, SUA sunt indreptatite exclusiv la etnonim derivat de la Cristofor. Aceasta e o alta problema, dar ea avertizeaza asupra continuitatii din vechime a Globalismului si a probabilitatii extensiei sale sud-americane, uzand de autoatribuirea vicleana a numelui de “american”.

Reactia legitima a Chinei la intoxicarea cu virusii Globalismului, reprezentati de presa si internetul stirilor sale false, este un act de sanogeneza. China a expulzat 12 ziaristi americani, de la Wall Street Journal, Washington Post şi New York Times. Speta priveste toate Natiunile. In studiu se afla ideile privind containmentul impus presei fake news a Globalismului si accesul exclusiv al mass-mediei Natiunilor la acreditare si informare.

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2020/03/25/coronavirus-daca-presa-chineza-era-libera-covid-19-poate-nu-ar-fi-devenit-pandemie-considera-reporteri-fara-frontiere–473775

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2020/03/24/trei-ziare-americane-cer-chinei-sa-anuleze-decizia-de-a-le-expulza-jurnalistii–472736

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: