Spirala morţii, în SUA: Revoltător şi criminal, Donald Trump identifică victimele civile şi nevinovate ale crimelor în masă cu „răul” din societatea americană

Sursa info si foto: VIDEO Masacru la o şcoală din Texas: Donald Trump justifică înarmarea populaţiei în faţa ”răului”

Ti se increteste pielea de indignare si revolta cand vezi abominatiunile savarsite impotriva populatiei americane de catre banda de criminali globalisti, care se perinda, chipurile „alesi”, la Casa Alba si pe mainile carora au incaput SUA.

Dupa diversiunea cu asa-zisul asalt asupra Capitoliului, din 6 ianuarie 2021, conform formulei clasice de manipulare problema-reactie-solutie,  motivate de a oferi mobiluri false politicii globaliste de represiune si infricosare, fostul presedinte american Donald Trump, un iudaist-nazist cu a sa doctrina MAGA, rupta parca din Talmud, privind rasa „aleasa” sa conduca Lumea, a socat din nou civilizatia.  

Donald Trump a cerut, vineri, „înarmarea cetăţenilor” pentru a lupta împotriva „răului din societatea noastră”, care, a spus el, se află în spatele masacrului de la şcoala primară din Texas, unde au fost ucişi 19 copii şi două profesoare. Miliardarul republican a luat cuvântul în faţa celui mai mai important lobby american al armelor de foc, care, întâmplător, şi-a ţinut convenţia anuală la câteva sute de mile de oraşul din Texas unde a avut loc crimele in masa.

Practic, acest iudaist lipsit de scrupule si compasiune, de dragul puterii genealogice a sectei globaliste din care face parte, care merita sa fie pus in camasa de forta si internat in ospiciu, a identificat implicit victimele civile şi nevinovate ale asasinatelor in masa si in serie cu „răul” din societatea americană. Tot practic, Trump a dat un cec in alb continuarii omorurilor-spectacol de infricosare, cu arme fabricate de evrei, vandute de evrei si cu motivatii politice evreiesti.

E ingrozitor, aceste specimene care varsa sange omenesc, in mod scriptural si ritualic, sunt dusmanii Lumii. Scenariile acestor atrocitati sunt concepute si supervizate de servicii si organizatii secrete evreiesti, care selecteaza si prepara agentii cauzatori prin diverse tehnici de control mental (de zombare psiho, pharma etc.). Semnificativ in acest sens sunt marturiile oamenilor de la locul masacrului din Texas, potrivit carora politia nu a intervenit, a fost spectatoare.  

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: