Globaliștilor le crapă buza după cerealele slavilor

https://romanialibera.ro/la-zi/international/turcia-si-rusia-recunosc-un-acord-privind-exportul-de-cereale-din-marea-neagra/

Propunerile Rusiei cu privire la modul de reluare a exporturilor de cereale u-krainene au fost „susținute în mare măsură” de negociatorii care au participat la discuțiile din această săptămână de la Istanbul, a declarat vineri Ministerul rus al Apărării, iar un acord este aproape de a fi încheiat.

Ministerul a afirmat că lucrul la ceea ce numește „Inițiativa Mării Negre” va fi finalizat în curând. Rusia, U-Kraina, Turcia și ONU urmează să semneze săptămâna viitoare un acord menit să reia exporturile de cereale din Marea Neagră ale U-Krainei. Important este ca cerealele slavilor sa nu cada in mainile globalistilor, fapt care nu se va intampla, din moment ce negocierea se face de catre institutia rusa a apararii.

SUA, careia ii frige buza dupa cerealele slavilor u-kraineni, a tot bazait să le „faciliteze” exporturile. In acelasi timp, Americii ii plesneste buza si dupa alimentele și îngrășămintele agricole ale Rusiei, motiv pentru care a transmis băncilor, companiilor de transport maritim și de asigurări că astfel de tranzacții nu vor încălca sancțiunile.

 

https://www.europafm.ro/reprezentanti-din-rusia-ucraina-si-turcia-negociaza-la-istanbul-un-acord-de-reluare-a-exporturilor-de-cereale/

Citeste si: Război în U-Kraina ziua 142, HotNews, Vineri, 15 iulie 2022/

Lasă un comentariu