Globalistul Kirby minte din nou: Achizitia de drone iraniene de catre rusi nu e un indiciu de ”izolare”, ci de alianta si de competitivitate a armelor Iranului  

Coordonatorul Consiliului de Securitate Națională al Statelor Unite pentru comunicare strategică, John Kirby, specializat in fake news-uri geopolitice, a facut, joi, o comunicare eronata pentru postul de televiziune american CNN.

Kirby a declarat ca faptul că Rusia se orientează către Iran pentru a achiziționa drone „spune multe” despre „izolarea” celor două națiuni de către comunitatea internațională și despre „problemele președintelui rus Vladimir Putin în ceea ce privește refacerea propriilor stocuri de apărare”.

Adevarul de dincolo de dezinformarile si calomniile lui Kirbi, care sunt dorinte, nu realitati, este ca achizitia de drone iraniene de catre rusi este o dovada a aliantei dintre doua tari cu sistem natiocrat, a carui fascinatie este in crestere globala, cu perspectiva de a deveni trendul majoritar.

Totodata, este o proba de putere militara a Iranului si de competitivitate tehnologica in productia de arme iraniene, care au sansa sa fie testate si perfectionate intr-un teatru de razboi. Cat priveste pretinsa „incapacitate” reproductiva de arme a imensei Rusii, este o gluma ideologica a SUA!

Sa fim seriosi, sa pastram proportiile in afirmatii geopolitice: O piscatura de tantar a unui colos nu este o „muscatura”!

Lasă un comentariu