O posibila strategie globalista, de prelungire a razboiului: Provocarea unui vid de putere la Kiev

A devenit vizibil ca prin interviul luat lui Volodimir Zelenski de The Washington Post, globalistii au inceput sa-l „lucreze” insidios pe presedintele u-krainean, sa-i grabeasca sfarsitul politic si sa provoace in acest mod un vid de putere la Kiev.

Daca SUA va reusi sa-i provoace lui Zelenski o criza de legitimitate, va urma haos si semnarea unui tratat de pace in viitorul apropiat va fi pusa sub semnul intrebarii.

In acest fel, globalistii isi vor atinge obiectivul geopolitic de a prelungi cat mai mult posibil razboiul din U-Kraina. Acesta este si raspunsul scurt la intrebarea din titlu.

Insa oratorii si retorii ar putea sa fie mandri de cele mai bune raspunsuri ale lui Zelenski cand a fost intrebat de ce nu a luat in considerare informatiile SUA privind iminenta declansarii razboiului si de ce i-a asigurat pe u-kraineni până în ultimul moment că Rusia nu va lansa o invazie.

„Pentru ca SUA nu ne-au transmis nimic concret, doar chestiuni generale, si nu aveam nevoie de panica, iar daca i-as fi avertizat pe u-kraineni, fugeau din tara si rusii ne-ar fi cucerit in 3 zile”, a pus magistral Zelenski punct intrigilor.

Dupa intalnirea cu presedintele u-krainean de la Liov, presedintele turk Erdogan a dezvaluit ca „Zelenski este de acord să încheie luptele la masa negocierilor”.

Pacea in U-Kraina este mult mai aproape de cat ne-am imagina, ca europeni sau comunitate internationale, or decat si-ar dori globalistii sa o faca imposibila sau sa o intarzie.

Cel mai credibil si legitim semnatar al pacii U-Krainei cu Rusia este fara indoiala presedintele Volodimir Zelenski.

Asasinarea lui Zelenski sau o grava criza de legitimitate si o indepartare a acestuia de la putere ar fi cel mai mare rau pentru apropierea cat mai curand posibila a semnarii pacii.

Globalistii au mai incercat sa arunce U-Kraina in instabilitate politica cand i-au cerut lui Zelenski sa vina in exil in USA sau in UK, care ar fi echivalat cu o capturare, pe care ar fi manevrat-o in fel si chip. Alegerile in timp de razboi sunt imposibile, iar instabilitatea ar fi prelungit sine die razboiul.

Prin urmare, este rau cu rau, dar este mai rau fara rau. Integritatea si pozitia unicului, in acest moment, viitor semnatar al pacii trebuie mentinute de toti, cu orice pret.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: