Dreptul la paritate strategica este legitim, moral si necesar: China este deschisa discutiilor bilaterale, daca SUA își reduc arsenalul nuclear la nivelul Chinei

Focoase nucleare chinezestiFoto: Greg Baker / AFP / Profimedia Images

Acceptarea internationala a strategiei globaliste a Statelor Unite de asimetrie crescanda in materie de arme nucleare cu „altii” – vezi semantica darwinista a termenului „altii”, dezvoltata doctrinar de progresistul evreu Yuval Noah Harari in Sapiens, 2011 – nu este nici acceptabila si nici inteligenta (sapiens) pentru cei inferiorizati rasist drept „altii”.

Pe aceste baze darwiniste, de selectie rasiala, transmutate de catre globalisti in progresia animal-social-rasial, si in progresismul politic, SUA si-au intemeiat multa vreme suprematia globala. Ideologia politica a progresismului se intersecteaza cu nazismul in puncte cheie, cum ar fi cel privind eliminarea celui slab de catre cel puternic.

Asimetria militara impusa de globalismul Statelor Unite, prin care a impiedicat natiunile sa aiba acces la capacitati de aparare si reactie simetrice, este similara unei ordini mondiale de tip jungla, in care globalistii pot ataca letal si fara retinere orice natiune, precum pradatorii genetici, fara sa intampine o rezistenta sau un raspuns proportional.

O atare stare de salbaticie agresiva este total inacceptabila pentru inteligenta si civilizatia rasei umane. Dreptul la aparare necesita mijloace de raspuns proportional. Din acest punct de vedere, paritatea strategica este legitima si morala.

Pentagonul, armata ideologica a globalismului, a publicat marti raportul anual in care exprima, cu imensa ipocrizie, „îngrijorările” tot mai mari ale agresivei SUA cu privire la intențiile Chinei pasnice, legate de extinderea arsenalului nuclear chinez. „Au o dezvoltare rapidă care este prea substanțială pentru a fi ținută sub tăcere!”, a declarat la o conferința de presă un înalt oficial american al apararii.

„Ridică întrebări cu privire la faptul că se îndepărtează de o strategie care a fost bazată pe ceea ce ei au numit o descurajare slabă și eficientă”, se mai arată în raport. Pentagonul evidentiaza că, in prezent, China are un stoc nuclear de peste 400 de focoase nucleare, pe care raportul american il estimeaza ca va creste la 1.500 până în 2035.

Comparativ cu China, asimetria nucleara a globalismului SUA este inadmisibila, aceasta avand un profil marcat agresiv. SUA au un arsenal de aproximativ 3.700 de focoase nucleare, din care aproximativ 1.740 au fost desfășurate, potrivit think-tank-ului Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI). Aceasta asimetrie este provocatoare pentru natiuni si perturbatoare a echilibrului geostrategic global.

China argumenteaza rational si faptic, relevand că arsenalul său este eclipsat de cele ale Statelor Unite și Federatiei Ruse, dar că este pregătită pentru un dialog bilateral cu SUA, numai dacă SUA își reduce arsenalul nuclear la nivelul Chinei. In plus, China este puternic si legitim preocupata de riscurile la adresa securitatii sale nationale pe care le reprezinta belicoasele expeditii aero-navale ale SUA in Marile Chinei de Est si de Sud si in stramtoarea Taiwan.

Sursa inacceptabilelor ipocrizii ale globalismului SUA privind natiocratia Chinei: https://www.hotnews.ro/stiri-international-25933883-china-avea-probabil-1-500-focoase-nucleare-pana-2035-spune-pentagonul.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: