Israeliții vor să iasă din groapa pe care au săpat-o pentru alții: Guvernul Naftali Bennett pregătește eliminarea tuturor restricțiilor până pe 1 martie

Sursa: https://evz.ro/veste-neasteptata-din-israel-guvernul-pregateste-eliminarea-restrictiilor-pana-pe-1-martie.html

O veste neașteptată, care pune la indoiala adevarul din trambitarile privind situatia epidemiologica, vine din Israel. Premierul Naftali Bennett plănuiește să elimine pana la 1 martie toate restricțiile impuse de valul cinci al pandemiei de Coronavirus, declanșat de tulpina Omicron.

Sa dispara oare in mod misterios, fara explicatii credibile, Gripa Coronavirus, asa cum a fost cu Gripa Spaniola (1918-1919)? Sau, mai inainte, ca Moartea Neagra (1348-1349), despre care unele grupuri din Occident au documentat ca evreii au fost cauzatori ai bolii?

Indiferent de cauze si raspanditori, este clar ca evreii au fost cel mai grav afectati nu atat de pandemie – ei s-au laudat intotdeauna ca sunt cei mai buni vaccinisti -, ci de restrictiile sanitare, care au inchis tarile in carantine.

Efectul restrictiilor sanitare anticoronavirus, de ingradire drastica a circulatiei persoanelor si a fluxurilor comerciale la nivel global, i-a impactat pe evrei in cea mai mare masura.

Determinsimul acestui impact e logic. Evreii isi trag existenta din cosmopolitismul lor parazitar, in care traiesc ca in niste bule de lux, si din negustoria lor inselatoare si fara frontiere, cu care pestriteaza si consumptiveaza mediile externe. Oamenii au dreptul la memorie si la masuri de prevenire.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: