Neprofesionalismul sefului Pentagonului si scandaloasele sale antepronuntari, fara niciun temei, privind balonul meteo chinezesc sunt un pericol pentru Statele Unite si pacea mondiala

Declaratiile pripite si neconforme ale secretarului american al Apărării, Lloyd Austin, facute duminica si relatate de CNN, potrivit carora balonul doborât peste Oceanul Atlantic, sâmbătă, era folosit de China „pentru a supraveghea locuri strategice din Statele Unite continentale” (?!, n.m.), dovedesc inca o data ca adevaratul pericol pentru pacea mondiala il reprezinta provocarile SUA.

„Departamentul Apărării a dezvoltat opțiuni pentru a coborî balonul în siguranță – wow!, ce pretiozitate a minciunii, cand integritatea acestuia a fost desfiintata, conform surselor americane care vorbesc de „resturi”, n.m. –  peste apele noastre teritoriale, în timp ce îi monitorizam îndeaproape calea și activitățile de colectare a informațiilor (sic!, n.m.)”, a afirmat Austin. El nu are niciun fel de probe, ele nu exista, ca era spionaj militar la sol, care ar fi fost lipsit de acuratete in cazul unui aerostat, deci seful Pentagonului a livrat opiniei publice un fake news. Austin a spus că liderii militari au coordonat cu guvernul canadian misiunea, o alta minciuna: distrugerea balonului a avut loc sambata dupa amiaza, dupa multe zile cand acesta trecuse pe deasupra Canadei.  

Austin a incercat astfel sa ascunda sau minimalizeze distrugerea balonului cu o racheta trasa de un avion de vanatoare F-16, cat si lacunara, distorsionata si intarziata detectie a unui survol ne-aerodinamic, venit din Canada in SUA. E clar ca prin neprofesionalismul sau si scandaloasele sale antepronuntari, fara niciun temei, privind balonul meteo chinezesc, Lloyd Austin ia lumea in balon.

Referinte: https://www.hotnews.ro/stiri-international-26063763-guvernul-chinez-folosea-balonul-pentru-supraveghea-locuri-strategice-din-sua-lloyd-austin-tactica-balonului-una-indrazneata-dar-stangace.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: