A mai murit încă o fiară cu chip uman: Mihai Şora

Mihai Şora a fost un antiroman si un anticrestin la modul absolut, care a facut degeaba umbra pamantului romanesc, desi l-a hranit si adapostit. El insusi a marturisit, foarte tarziu, cand se cufunda ireversibil in amurgul vietii, ca si-a „revizuit” complet valorile „moştenite”, incepand cu relaţiile cu tatal sau, preot ortodox, printr-o „agresivitate negativistă” în raport cu valorile cultivate de pater familias.

In acest fel abjurator si incalificabil uman, cel care a fost Mihai Şora a ratat sansa sa fie un moralist sau un etician, cum luciferic si-a dorit sa fie perceput, ca o masca umana abil confectionata, dinapoia careia sa exercite o influenta maligna nebanuita, si cum globalistii cu care s-a inhaitat l-au comparat, inselator si blasfemiator, cu Nicolae Steinhardt.

Mihai Şora a fost, alaturi de influencerul globalist Silviu Brucan si alti cosmopoliti, unul din fondatorii Grupului pentru Dialog Social (GDS), finantat de evreul George Soros (SUA), ca o filiala a anticrestinismului si antieuropenismului.

El si-a atribuit un lung sir de merite si apartenente false, pentru a se auto-aureola. Cu aceasta poza trucata a ajuns in diferite pozitii de putere din Romania, unde a fost trimis de globalisti, in 1948, cu misiuni de infiltrare si subminare. Exista un legamant sacru, biblic si post-biblic, pentru a pleca impacat din aceasta lume si a-ti gasi linistea in lumea de apoi: sa-ti traiesti viata terestra astfel incat sa fii „adaugat” poporului tau si credintei parintilor tai. Mihai Şora s-a dezis cu trufie si l-a incalcat brutal, acoperindu-se de necuratenie.

In anii din urma, Şora a animat batalioane de asalt, intitulate manipulator „Rezist”, impotriva natiocratiei, suveranitatii si dreptului national, pe care a incercat sa le racordeze controlului sectei globaliste, de pretinsi „alesi” si „stapani” mondiali. Insa si demonii sunt pedepsiti si trimisi in infern. Mihai Şora a fost dezsufletit, ieri, la 106 ani, dar memoria lui in posteritate va fi foarte neagra si extrem de scurta.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: