Ororile terorismului Iudaist, iarăși în Gaza: Un copil Palestinian de 13 ani a fost împuşcat de Evrei în cap

Terorismul Iudaist ii ataca cu aviatia pe Palestinieni, enclavizati in Fasia Gaza. Sursa: https://www.romaniatv.net/israelul-a-atacat-cu-aviatia-militara-pozitii-din-fasia-gaza_5737968.html

Ororile terorismului Iudaist au incretit din nou pielea pe oameni, de furie si ura impotriva Inselatorilor (Evreilor), care prin religie sunt criminali si jefuitori ai Natiunilor. Ele au fost savarsite iarasi in Fasia Gaza, unde un copil Palestinian de 13 ani a fost impuscat in cap. Acest nou act terorist Evreiesc a starnit o vie emotie internationala.

Noile violenţe ale Israelului colonizator impotriva populatiei indigene palestiniene din Fasia Gaza, pe care Evreii au deposedat-o in mare parte de teritoriul national si au enclavizat-o segregationist, potrivit anacronicei politici rasiste de apartheid,  sunt dintre cele mai grave de la atacurile Israeliene cu aviatia din luna mai asupra Gaza. Aviatia trebuie sa fie o arma interzisa impotriva civililor.

Sâmbătă seara, avioane de luptă ale Tzahal (armata de agresiune apartinand Israel) au lovit baze ale Hamas, miscarea armata de rezistenta Palestiniana din Fâşia Gaza. In aceste atacuri ale terorismului Iudaist a fost grav ranit un băiat Palestinian în vârstă de 13 ani, care a fost împușcat în cap de Evrei. Patruzeci și unu de civili Palestinieni au fost răniți. Iudaistii au reprimat protestele comemorative ale Islamicilor Palestinieni fata de arderea în urmă cu 52 de ani a moscheii Al-Aqsa din Ierusalim, al treilea cel mai sfânt loc din Islam. „Moscheea Al-Aqsa este o linie roșie și orice atac asupra ei va fi întâmpinat cu o rezistență curajoasă din partea poporului nostru”, au precizat reprezentanţii Hamas. Terorismul Iudaist este aproape de a umple paharul rabdarii Comunitatii Internationale.O reactie politica si juridica impotriva terorismului Iudaist va fi necesara si legitima.

Folosirea barbara de catre Israelieni a aviatiei impotriva Palestinienilor reprezinta o arma de nimicire in masa si o crima in masa; ambele trebuie ferm condamnate de civilizatie si interzise de dreptul international

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: