Un bumerang care intr-un final se va intoarce: Globalistii ii vaneaza pe rusi ca nazistii pe evrei

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a denuntat miercuri America (globalista, n.m.) ca a pregătit soluția finală pentru ruși, exact ca Germania nazista pentru evrei.

Ipocritii globalisti si-au dat ochii peste cap, in semn de falsa dezaprobare, dar exact in aceeasi zi au fost puternic infirmati, inca o data, de propriile fapte antirusesti.

SUA au anunţat miercuri arestarea unui cetăţean rus, fondator al platformei de criptomonede Bitzlato (HK), pe care îl acuză nefondat, doar pentru ca e rus, de „spălarea” a 700 milioane dolari prin activităţi „infracţionale”.

SUA creeaza in mod artificial probleme anti-Rusia, care intr-un final i se vor intoarce impotriva, precum un bumerang.

Spre deosebire de „Noaptea de cristal”/Kristallnacht, prin care nazistii au devastat casele evreilor si le-au jefuit magazinele, globalistii de azi ii talharesc pe rusi si ziua in amiaza mare, intr-o suita de jafuri gen Kristallnacht.

https://www.hotnews.ro/stiri-international-26029061-sua-anunta-arestarea-unui-cetatean-rus-fondatorul-platformei-criptomonede-bitzlato.htm

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26027622-serghei-lavrov-nou-discurs-delirant-sua-pregatit-solutia-finala-pentru-rusia-exact-germania-pentru-evrei.htm

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: