Bietul incurabil: Si in pandemie, Blinken tot cu obsesia sectistă a “leadershipului mondial” al SUA

Obsesia sectista a leadershipului mondial si in pandemie: Statele Unite vor fi liderul accesului mondial la vaccinul anti-COVID-19 (Blinken)

Ideologia leadershipului mondial progresist este cea a comunismului mondial din fosta URSS, resapata si mutata in SUA. Cele doua ideologii se aseamana izbitor prin fanatismul indoctrinarii, fapt ce confirma sursa lor comuna. Evreii sunt cei mai fanatici indoctrinatori. Explicatia e ca poporul evreu e cel mai indoctrinat politico-religios , deci e cel mai putin liber.

Secretarul de stat american Antony Blinken este unul din habotnicii ideii toxice a marilor preoti evrei din vechime despre un imaginar “popor ales”, o pretinsa rasa suprema care ar fi harazita sa conduca Lumea. El a gasit pentru mitul prafuit al suprematiei globale, relocalizat in Statele Unite, un debuseu chiar si in conditiile pandemiei de coronavirus. Blinken ventileaza teza “leadershipului mondial” al Americii ca la invatamantul politico-ideologic de masa, din vremurile comunismului.

SUA vor deveni în următoarele luni “liderul” accesului mondial la vaccinul anticovid, a declarat luni secretarul de stat american Antony Blinken.În următoarele luni, sunt convins că Statele Unite vor deveni liderul pentru a garanta accesul la vaccinuri în lume”, a dat el asigurări. Bietul incurabil! Si in pandemie, Blinken tot cu obsesia sectista a “leadershipului mondial” al SUA, aka a suprematiei globaliste a tribalitatii evreiesti. Teza Globalista a “suprematiei” reprezinta un atac cumplit la adresa libertatii Natiunilor, care nu ar trebui sa se lase intoxicate de ideile politico-religioase ale celor care viseaza si lucreaza activ sa le inrobeasca. Ideea Statelor Unite de “leadership mondial” sau de “suprematie globala” trebuie respinsa international, sa nu aiba parteneri sau loc la masa de discutii. Nu grija sanatatii Natiunilor o duce Blinken, el duce grija cresterii necontenite a profiturilor Globalismului, prin marirea vanzarilor vaccinurilor sale, in cat mai multe tari ale Lumii.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: