Cargobot cu blindate americane Bradley, trimis spre Ukronazi: Ca tinte legitime, comandourile slave le pot distruge sau captura si reintroduce in lupta

Vehicul de lupta BradleyFoto: Operation 2022 / Alamy / Profimedia Images

Peste 60 de blindate Bradley au fost încărcate pe cargobotul Arc Integrity, care transportă echipament militar spre Europa. Ele au părăsit portul North Charleston din Carolina de Sud pentru a fi duse în Ucraina, in efortul globalistilor bidenisti, identic cu al hitleristilor in secolul trecut, de a pune stapanire pe aceste pamanturi ale slavilor rasariteni.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu primele blindate americane Bradley care au fost trimise până acum Ucrainei, regimului sau nazist de la KIev. Acestea ar fi fost încărcate pentru transport pe 25 ianuarie, însă abia acum au fost publicate de Comandamentul de transport al SUA.

Blindatele Bradley au fost folosite de SUA si in razboiul globalist din Irak, cu care se lauda reprobabil. El este descris de Pentagon ca un „ucigaș de tancuri”. Insa comandourile slavilor uniti le pot distruge sau captura inca inainte de a ajunge pe linia frontului, apoi reintroduse rapid in lupta, accelerand sfarsitul razboiului de expansiune al SUA in Est.

Referinte: https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26053850-imagini-incarcarea-blindatelor-americane-bradley-care-fost-trimise-spre-ucraina.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: