Michelle Obama o trage in jos pe Hillary Clinton

Michelle Obama s-a afișat joi împreună cu “prietena” sa Hillary Clinton, cu scopul de a proiecta o imagine de unitate a taberei democrate cu 12 zile înaintea scrutinului prezidențial din SUA, comentează AFP.

Americanii sunt insa satui ca de un vis urat de administratia Obama, incat sustinerile publice pe care presedintele in exercitiu si sotia sa le agita agasant in campania electorala pentru Hillary Clinton au ajuns pana la a provoca nausea.

Dincolo de spatiul ingust si statut al celor doua tabere politice pentru alegerea unui nou presedinte al SUA, in lumea larga si schimbatoare a alegatorilor americani de rand, exista o aversiune nedisimulata fata de posibilitatea continuarii obamismului prin obamista Hillary Clinton.

Aterizarea fortata a obamism-clintonismului este atat de previzibila, datorita sfarsitului combustibilului ideologic si politic, incat nu este exclus ca scenele care sugereaza perpetuarea obamismului prin clintonism sa faca parte din piesa generala a alegerilor.

PS/NB: Si Joe Biden o trage in jos pe Hillary Clinton. Ultimele informatii care parvin din mediul electoral american augmenteaza grosier ideea privind reproducerea sistemului Obama prin alegerea fostului sau secretar de stat Hillary Clinton.

Vicepresedintele american, Joe Biden, este in fruntea listei scurte a echipei lui Hillary Clinton pentru postul de secretar de stat, informează două publicații americane, preluate vineri de Reuters.

Anuntarea acestei perspective nu foloseste perpetuarii regimului obamist si nici candidatei sale, ci pregateste rasturnarea imagologica si electorala. Cu certitudine, vom asista si la alte evenimente acceleratorii catre un astfel de deznodamant.

http://www.agerpres.ro/externe/2016/10/28/alegeri-in-sua-obama-si-hillary-clinton-impreuna-impotriva-lui-donald-trump-07-57-04

http://www.agerpres.ro/externe/2016/10/28/joe-biden-in-fruntea-listei-scurte-a-echipei-lui-hillary-clinton-pentru-postul-de-secretar-de-stat-18-19-27

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: