“Protejarea modului nostru de viaţă european” trebuie sa includa si contracararea riscurilor anomice generate de retelele-diaspore globaliste

Ideologia globalista, adeziv al retelelor-diaspore de tip paianjen/ Foto: descopera.ro

Viitoarea Comisie Europeana va include si un post de comisar pentru “protejarea modului nostru de viata european”. Ursula von der Leyen, succesoarea lui Jean-Claude Junckers la sefia Executivului Uniunii Europene, a explicat ca “Modul nostru de viaţă european înseamnă să ne respectăm valorile noastre. Frumuseţea şi demnitatea fiecărei fiinţe umane este una dintre cele mai preţioase valori”.  

Programul politic de administratie comunitara al Ursulei von der Leyen sintetizeaza cele mai acute probleme si solutii semnalate alegerilor europarlamentare, din mai 2019. Von der Leyen a obtinut cu acest program investitura de sef al Comisiei Europene din partea Legislativului European. Agenda “protejării modului nostru de viaţă european” este structurata în mai multe domenii, care urmeaza sa fie consolidate. Printre acestea se numără statul de drept şi securitatea internă, cat şi o cerinta corelata despre “frontiere solide şi o nouă abordare în materie de migraţie”.

Unele reactii de respingere a denumirii si obiectului acestui portofoliu au fost strict de opozitie la PPE, din care face parte von der Leyen, cum au fost cele ale Verzilor. Dar altele, cum au fost cele ale britanicilor social-democrati, au vizat Europa, prin vesnica tentativa de a-i mentine slabi pe europeni si impiedica sa devina puternici.

ONG-ul globalist Amnesty International, sustinator al traficului cu migranti (foarte apropiat de fostul trafic cu sclavi din Imperiul Globalist si coloniile sale, incluzand si SUA), a exprimat pe Twitter o opinie asemanatoare, de a pune bete in roate. El sustine ca preocuparea fata de faptul ca migranţii ameninţă modul de viaţă european şi legarea migraţiei de securitate s-ar inscrie in “retorica extremei drepte”, cat si ca denumirea acestui portofoliu ar “trimite un mesaj îngrijorător” (pentru planurile globaliste, n.m.).

Din protejarea modului nostru de viata european lipseste insa ceva esential, protejarea fata de riscurile din partea diasporelor globaliste. Este o lacuna inadmisibila, pentru completarea careia exista numeroase temeiuri istorice si ideologice. Diasporele globaliste sunt vectori ale ideologiilor globaliste, precum cele privind rasa “suprema”, “conflictul” civilizatiilor, “normalitatea crimei”, razboaiele “preventive”, “unipolarismul”, “unica” natiune necesara, “unilateralismul” etc. Ele au o arhitectura geopolitica pradatoare, tip „panza de paianjen”, la scara globala.

Din cele mai vechi timpuri, ideologiile globaliste au motivat exterminari de popoare istorice si cuceriri canaanite, razboaie mondiale, revolutii, lovituri de stat, nu in ultimul rand terorism, atat de escaladat teritorial si statal in zilele noastre, care a devenit o arma globalista. Neintegrarea diasporelor globaliste este intentionata si subversiva, ele dispretuiesc valorile, traditiile, credintele, identitatea si istoria popoarelor gazde, pe care le pangaresc si contamineaza cu cele mai proaste si primitive moravuri (atentate la heterosexualitate si familia naturala), urmarind controlul si dominatia. Globalismul secolului nostru este nazismul secolului trecut. El trebuie scos in afara legii.

Diasporele globaliste se subordoneaza absolut unui centru mondial globalist, care le finanteaza, le indoctrineaza si le da ordine executive. Ele sunt inregimentate scopului final al globalismului, controlul global al populatiilor si resurselor. Contracararea riscurilor anomice pe care le genereaza retelele globaliste trebuie sa devina parte integranta a protejarii modului nostru de viaţă european.

PS/NB: Un propagandist globalist de departe, care tot incearca sa ne fericeasca cu educatia sa pastorala anticlimatica si antimediu, a facut recent o dezvaluire, greu de spus daca a fost o imprudenta sau un denunt, potrivit careia sociologul talmudist Emile Durkheim, un membru al retelei globaliste cu rezidenta franceza din secolele XIX-XX, a fost un ideolog al crimei, care a teoretizat „normalitatea crimei”. Reactualizarea publica a ideologiei crimei, care e pe placul diasporelor globaliste, este inca un argument fidel de inalt risc anomic, dar si o explicatie extrem de plauzibila pentru escaladarea crimelor in masa si in serie din SUA. 

Diasporele globaliste nu sunt minoritati etnice normale, rezultate din migratie naturala sau interferente de populatie in zone de granite, cum sunt cele din tari vecine sau regionale, care sunt protejate prin reciprocitate de politici standard privind drepturile minoritatilor. Ele sunt expresii istorice si actuale ale diseminarilor geopolitice calculate ale globalismului, in scopuri de retele de putere. Caracteristica, unica in lume, care devoaleaza acest scop globalist este absenta unei reciprocitati egale, cantitativ si calitativ in materie de minoritati etnice, intre statul-camin national autodeclarat etnic al diasporelor globaliste si statele-gazde. Lume, trezeste-te!, tu faci legile pe planeta Pamant. Respinge unilateralismele si apara-te prin regulile integrarii si reciprocitatii simetrice. Tu impune-ti legile ca parte-gazda, diasporele globaliste pot alege daca vor sau nu sa locuiasca acasa la ele sau in deplasare/relocare. Iesi din manipularea prin „Fereastra Overton”, care face ca anormalul si inacceptabilul sa para „normal” si „acceptabil”!

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/09/10/inceput-de-polemica-la-bruxelles-asupra-postului-de-comisar-ce-leaga-migratia-de-modul-nostru-de-viata-european–367571

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: