Razboi informational globalist: ONG-urile evreiesti acopera cu “drepturile omului” grupurile de asalt asupra sigurantei statului si cetatenilor din Franta. Ele ascund insa complicitar miile de morti si raniti din SUA, victime ale “violentei civile” sistematice

Franta: Riposte legitime ale statului de drept impotriva gruparilor paramilitare si devastatoare

Deșănțatele ONG-uri evreiesti, care sunt servitoare ale SUA si nu au nicio legitimitate institutionala internationala, duc un razboi informational sustinut impotriva Lumii. Ele isi autointituleaza falsul scop existential ca fiind “apararea drepturilor omului”. Aceasta autoatribuire de scop este o minciuna sfruntata. Scopul adevarat al acestor entitati comunicationale evreiesti este de razboi informational globalist, de inducere in eroare si semanare a confuziei, pe seama carora oamenii si popoarele sa poata fi deposedate de resurse si de drepturile fundamentale, incepand cu cele la viata, hrana, adapost, securitate.

Primum vivere, spuneau latinii. Inainte de a face orice altceva, trebuie in primul rand sa traiesti. Primul drept fundamental al omului este incalcat in mod sistematic in SUA, prin crime in masa si in serie in randurile populatiei civile americane. Crimele politice sunt sub acoperire “civila”. Ele sunt savarsite de catre organizatii secrete ilegale, care slujesc obiective de putere, etniciste si rasiste, ale minoritatii dominante, si care sunt intretinute de statul paralel cu banii contribuabililor. Aceste obiective criminale sunt implementate prin politicile fricii, dezinformarii si abaterii atentiei opiniei publice spre probleme si tinte false.  

In afara SUA, globalismul finanteaza pe teritoriile tuturor statelor, in principal pe filierele ambasadelor si diasporelor sale (ultimele inca nu sunt pe deplin percepute, din pacate, ca sunt legaturi informationale si instrumentale ale globalismului), o retea de nuclee / grupuri de subminare si asalt asupra sigurantei statelor si cetatenilor, in scopuri de subordonare.

Intre ONG-urile si diasporele globaliste, care isi ingroasa randurile cu grupuri racolate local, exista in permanenta jonctiune si conlucrare. Rolul ONG-urilor informationale si comunicationale evreiesti este de a pune la adapost, sub scutul “drepturilor omului”, actiunile paramilitare si devastatoare economic ale grupurilor racolate si de a le feri de represiunea legitima din partea statului cetatenilor.

Printr-un astfel de rol s-au manifestat recent grupuri globaliste asa-zise de “apărare a drepturilor omului”, care au cerut poliţiei franceze să renunţe la folosirea lansatoarelor de gloanţe de cauciuc ”flash-ball” (LBD) împotriva “manifestanţilor”, cum eufemistic i-a botezat pe pucisti si vandali, după ce un bilanţ al răniţilor din timpul protestelor violente ale “vestelor galbene” împotriva preşedintelui ales al poporului francez, Emmanuel Macron, arată că 24 de protestatari şi-au pierdut vederea la un ochi în urma utilizării acestor arme de către forţele de ordine. Au scapat ieftin, cine se inroleaza sub steagul illegal al violentei si devastarii impotriva statului si cetatenilor o poate pati mai rau, chiar fatal. Nimeni nu va accepta vreodata teroarea propagandistica, mincinoasa si inselatoare a goarnelor globalismului, nici teroarea violentei din partea gruparilor de soc ale globalismului. Razboiul informational al globalismului, de slabire a functiilor statului de drept privind protejarea cetatenilor si proprietatilor, publice si private, este inacceptabil si condamnabil. Dura lex, sed lex.

https://www.agerpres.ro/mondorama/2019/05/29/franta-24-de-manifestanti-si-au-pierdut-un-ochi-si-5-o-mana-din-cauza-armelor-flash-ball-sau-a-grenadelor-lacrimogene–316978

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: