Anti-Lectie pentru Est: Spectacolul degradant al Occidentului. Lideri politici isi duc popoarele pe caile pierzaniei, ale drogurilor si homosexualitatii (o reactie civica rapida si un avertisment educational)

Interesul si posibilitatea unor grupuri oculte de a crea turbioane ale placerilor in care sa fie atrase simturile oamenilor, pentru a le obtura rationalitatea si a le decupla analiza diacronica si sincronica de la cauzele celor ce li s-au intamplat sau li se intampla, lor si altora, in scopul de a-i domina si exploata cu usurinta, au existat dintotdeauna. Probabil ca Sodoma si Gomora au fost asemenea locuri ale placerilor care duc la pierzanie, ai caror autori nu putem decat sa-i banuim.

Astazi insa, unirea puterii cu banii, tehnologia, media si globalizarea au facut ca totul sa se intample la cea mai mare scara posibila, instantaneu si cu efecte pandemice, prin care putreziciunea cuprinde rapid intregul. Este inspaimantator. Ceva trebuie facut. Toti trebuie sa fim solidari impotriva raului totalitar, adica global, in care nu mai avem intimitate sau optiuni libere, aspiratii, planuri, visuri, in care ni se planifica zi de zi, subliminal sau prin agenda setting, tot ce facem.

Si nici macar nu ne dam seama de acest lucru, ca suntem manipulati, ca input-urile care ni se transmit politic si mediatic se adreseaza acelei mici zone R din creierul uman, a primitivitatii si agresivitatii, pentru a-i schimba sensul, dinspre regresie, prin educatie si cultura, spre progresie, pentru a ne stimula instincte primitive si agresivitatea.

Si tot la fel ne transforma in sclavi ai simturilor si placerilor. Devenim o gloata sau o turma a unui stapan, la dispozitia celui care are cei mai multi bani. Sursa “valorilor” si ierarhiei au devenit banii. Banii blestemati.

A trai doar aici si acum este o viata foarte asemanatoare cu a animalelor. Lupta, hrana si sexul, specifice junglei, incep sa ne fie si noua specifice, din ce in ce mai mult. Cineva parca s-ar fi instalat in varful verticalei evolutiei speciilor si ne impinge in jos, tot mai in jos.

De sub tirania lui “acum” si “aici”, in care doar clipa, momentul, prezentul conteaza, doar cand privesti un ecran sau tastezi ori apesi pe un buton, nu se poate scapa decat prin educatie staruitoare, in familie, societate, la locul de munca sau in alte locuri publice. Dar pentru asta e nevoie de intelectuali, de oameni de cultura, de lideri lucizi si vizionari, buni analisti ai trecutului si prezentului, dar si buni corectori si programatori ai viitorului.

Fiind robii prezentului, dispare gandirea critica, regresiva sau proiectiva, despre trecut sau viitor. Pentru turma sunt folosite drogurile, introduse deja in unele tari occidentale, si homosexualitatea, pentru a-i prosti, manipula si domina dupa dorinta.

Comparativ, ia sa ne uitam cu atentie la premierul canadian Justin Trudeau, la ce familie heterosexuala fericita si implinita are, ce sotie frumoasa si ce copii reusiti, agitarea gay-ului e pentru prosti si prozeliti ai indobitocirii, la fel “fumatul ierbii”, cum facea si Obama, pentru a-i incuraja sa se autonarcotizeze, sa fie sclavii drogurilor si prostitutiei fara gen.

La fel sa facem si cu fostul vicepresedinte american Joe Biden, care ne certa deunazi pe legea referendumului pentru familie. Sa privim la ce viata normala a avut si are, cu familie traditionala, cu copii naturali, nu adoptati, fara patimi morbide, consumptive, cum sunt drogurile, liber de transanimalitatea denumita homosexualitate. Toate aceste degradari sunt pentru low society, pentru a-i distrage atentia si a o tine in sclavie.

https://adriannastase.ro/2018/10/12/civilizatia-spectacolului-ii/

Lasă un comentariu