Politici publice: Să devenim o Țară Sfântă!

ZeV, impotriva diavolului se lupta cu credinta nestramutata in puterea invincibila a celor sfinte. In aceasta lupta, Papa a chemat in ajutor ingerii. Un slujitor al bisericii ortodoxe a declarat ca a venit timpul întoarcerii la metodele folosite de biserică în primele secole ale creștinismului – afurisirea, anathema si excomunicarea.

Parerea mea este ca trebuie sa devenim o Tara Sfanta, dupa modelul Tarii Ierusalimului. Am remarcat de mult ca doar Crestinismul s-a indepartat sau a fost indepartat de cele sfinte. Spre deosebire de Iudaism si Islamism, care nu ies din litera cartilor sfinte.

Imi amintesc ca fostul presedinte american George W. Bush (republican) a introdus, la Casa Alba, o ora de lectura saptamanala a Bibliei. Deci, un inceput de revenire a politicii, a partidelor si a statului la cele sfinte ale Crestinismului a fost deja facut in SUA.

PS/NB: Apropos de referendumul pentru familie, o istorie amara care te face pesimist, sa nu uitam ca esecurile trecute sunt „motoare” de mobilizare pentru victoriile viitoare.

https://www.g4media.ro/reactie-radicala-a-unui-preot-profesor-universitar-e-momentul-sa-reutilizam-afurisirea-anatema-si-excomunicarea.html

https://www.hotnews.ro/stiri-international-22746761-papa-francisc-spune-diavolul-este-vinovat-diviziunea-scandalurile-sexuale-din-interiorul-bisericii-cere-ajutorul-ingerilor.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: